Patty: ‘Waarom is Geraldine Kemper genomineerd?’

Foto: SBSPatty Brard begrijpt er geen snars van dat BNN-talent Geraldine Kemper kans maakt op een Zilveren Televizier-Ster. Dat heeft de SBS 6-diva laten weten op 100% NL. Kemper strijdt om de prijs met Chantal Janzen en Floortje Dessing. Brard: “Als je ziet wie er bij de vrouwen genomineerd zijn… Chantal Janzen steekt volgens mij met kop en schouders boven de rest uit. Floortje Dessing vind ik ook terecht, maar wie was nou die derde? Ja, Geraldine Kemper. Dan denk ik: gebaseerd op wát?

De tv-diva denkt dat Kemper genomineerd is omdat ze qua uiterlijk in de smaak valt bij mannen. “En dat is een rare reden. Dat is geen reden voor het winnen van een Televizier Ster, met alle respect.”

Kemper is nog lang niet toe aan zo’n grote prijs, vindt Brard. “Ze moet nog even wachten voor ze in aanmerking komt. Er zijn echt wel wat mensen die wat meer gepresteerd hebben.”

Niet dat ze niets kan, maar ze komt net kijken. Ze moet de Talent Award krijgen en is nu genomineerd voor een Ster. Laat mij met rust.”

Verder sluit Brard zich aan bij de kritiek van Omroep MAX-baas Jan Slagter dat het ongelooflijk is dat Heel Holland Bakt níet is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, terwijl het nauwelijks bekeken Streetlab wél kans maakt.

Brard: “Ik denk al tijden dat we dat systeem een beetje moeten aanpassen. Je moet nu echt een bepaalde achterban hebben die zich daar druk om maakt en echt stemt. Of het representatief is voor wat de kijkers van een programma vinden: dat weet ik niet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen