Huub Stapel over Flikken Rotterdam in RTL Late Night

Foto: SBSFlikken Maastricht krijgt een broertje in Rotterdam. Vrijdag lekte uit dat Huub Stapel de hoofdrol gaat spelen in Flikken Rotterdam en daarom is hij vanavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Dat heeft RTL 4 laten weten. Stapel komt samen met Victor Reinier naar de studio. Reinier is niet alleen de hoofdrolspeler van Flikken Maastricht, maar staat ook aan de wieg van Flikken Rotterdam. De twee heren komen uitgebreid vertellen over de nieuwe potentiële hitserie van NPO 1.

De andere hoofdrollen in Flikken Rotterdam worden gespeeld door Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni.

De eerste aflevering van Flikken Rotterdam is begin 2016 op de buis. Maar eerst zijn alle schijnwerpers gericht op het origineel: vrijdag is de honderdste aflevering van Flikken Maastricht.

De concurrerende talkshows De Wereld Draait Door en Pauw praten vooral over de politieke ontwikkelingen in Den Haag: zowel staatssecretaris Mansveld als minister Van der Steur liggen onder vuur.

DWDD praat met onder meer Prem Radhakishun, terwijl Pauw niemand minder dan Peter R. de Vries heeft uitgenodigd.

DWDD begint om 19.00 uur op NPO 1, RTL Late Night om 22.30 uur op RTL 4 en Pauw om 23.00 uur op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen