Hanneke Groenteman wordt tafeldame in DWDD

Foto: RTLHanneke Groenteman wordt tafeldame in De Wereld Draait Door. Dat heeft ze woensdagavond in het programma afgesproken met gastheer Matthijs van Nieuwkerk. Groenteman is bezig aan het allerlaatste seizoen van Sterren op het Doek en zoals het er nu naar uitziet komt er geen nieuw programma voor de 76-jarige presentatrice. “Ik ga dat feestje van de televisie wel missen“, gaf ze aan, waarna Van Nieuwkerk haar vroeg of ze tafeldame wil worden. Groenteman: “Doen we!

De presentatrice heeft er begrip voor dat Omroep MAX na tien jaar de stekker uit Sterren op het Doek trekt. “Als je tien jaar Heel Holland Bakt ziet, denk je ook: ik weet nu wel hoe een tompouce in elkaar kan zakken. Ik wil voor zijn dat mensen denken: ik weet het nu wel een beetje.

Een overstap naar een andere omroep ziet Groenteman niet meer gebeuren. “Ik ben 76. Dat is gewoon oud. Zelfs voor Omroep MAX is het oud. Daarna is er niets meer.”

Als je bij MAX afzwaait, zwaai je echt af.

Het is nog niet bekend wanneer Groenteman voor het eerst haar opwachting maakt als tafeldame.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen