Expeditie Robinson maakt kans op Televizier-Ring

Foto: Roy BeuskerRTL 5’s Expeditie Robinson maakt kans op de vijftigste Gouden Televizier-Ring. De andere genomineerden zijn Johnny de Mols RTL 4-programma Syndroom en het NPO 3-programma Streetlab. Dat is vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De programma’s Heel Holland Bakt en Over Mijn Lijk waren ook in de race, maar zijn gestrand op plek vier en vijf. “Ik gun het de anderen, maar ik had er wel op gehoopt“, reageerde Janny van der Heijden van kijkcijferkanon Heel Holland Bakt.

Robinson-presentator Dennis Weening is enthousiast. “Het is geweldig. Robinson leeft elk jaar meer. Het zit onwijs goed elkaar en je merkt aan de mensen op straat dat iedereen ermee bezig is. Het verdient het gewoon.

De mannen van Streetlab hadden het nooit verwacht. “We zijn net twee jaar bezig. Dit is echt ongelooflijk. Dit hadden we nooit durven dromen.”

Johnny de Mol is even enthousiast. Hij ontkurkte live op televisie de champagne.

Vorig jaar waren Flikken Maastricht, Penoza en Syndroom in de race voor de Ring. Toen ging Flikken met de prijs naar huis.

De Gouden Televizier-Ring wordt op 15 oktober uitgereikt.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen