Albert Verlinde vindt Jan Kooijman onoplettend

Foto: Kastermans FotografieAlbert Verlinde vindt het onhandig van Jan Kooijman dat hij niet op de hoogte was van de spelregels van de Televizier-verkiezing. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd tegen zijn tv-collega in RTL Boulevard. Kooijman werd bijna gediskwalificeerd, omdat hij mensen die op hem zouden stemmen een figurantenrol in Bluf beloofde. “Ze hebben gezegd dat dat dit jaar voor het eerst niet meer mag. Jan, dat zat in jouw eigen Boulevard! Dan heb je Boulevard niet gekeken“, aldus Verlinde.

Die uitzending heeft Kooijman inderdaad gemist. Hij zegt: “Winston, jij weet hoe het is: als je Boulevard niet doet, dan leg je je kinderen op bed. Waarschijnlijk was dat gebeurd die avond. Het was aan me voorbijgegaan.”

Uiteindelijk is Kooijman niet gediskwalificeerd. De presentator heeft telefonisch contact gehad met Televizier. “Ik zei tegen die man van Televizier: ‘Het is op zich wel handig als je een wedstrijd maakt en je de spelregels verandert, dat je dat dan even aan de genomineerden laat weten.’”

Dat vindt Verlinde onzin: “Je zit nog niet eens bij de laatste acht! Moeten ze dan honderd mensen een briefje sturen?

Kooijman is regelmatig te zien als inval-Winston in RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen