What The Frans?! krijgt alle ruimte om te scoren

Foto: RTLDe concurrentie maakt het NPO 1-ster Frans Bauer vanavond erg makkelijk. Zijn nieuwe show What The Frans?! gaat vanavond uit de startblokken, terwijl RTL 4 en SBS 6 nog liggen te slapen. What The Frans begint direct na kijkcijferkanon het Achtuurjournaal, dus om half negen, en neemt het op dat tijdstip op tegen een herhaling van Wendy van Dijks Wie Ben Ik? op RTL 4 en de tv-première van de animatiefilm Brave op SBS 6. Volgende week krijgt Bauer het een flink stuk lastiger.

Volgende week zaterdag ziet de tv-gids er heel anders uit. Dan begint RTL 4 namelijk met het zeer prestigieuze tv-project Dance Dance Dance, dat volgens zenderbaas Erland Galjaard zomaar eens de nieuwe The Voice of Holland kan gaan worden.

SBS 6 houdt zich de komende anderhalve maand afzijdig op de zaterdagavond en kiest voor een goedkope programmering met films. Op 17 oktober begint de nieuwe zaterdagavond van die zender met Het Beste Idee van Nederland en De Lijf Show.

Hoe dan ook: voor de eerste aflevering profiteert Bauer nog van een rustig concurrentieveld. Het passeren van de miljoengrens moet dus een eitje zijn voor de volkszanger.

In de nieuwe zaterdagavondshow van Bauer leren mensen iets dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht. Zo leert een vrouw van zeventig jaar in het geheim motorcrossen, om vervolgens haar familie te verrassen.

What The Frans?! begint om 20.25 uur op NPO 1 en wordt gevolgd door een nieuwe 10 Jaar Ik Vertrek (21.05 uur) en een nieuwe Koefnoen (22.05 uur).

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen