Viktor Brand: ‘Blij dat ik geduld had met SBS’

Viktor Brand is blij dat hij SBS 6 trouw is gebleven tijdens zijn lange zit op de reservebank. Dat heeft de presentator laten weten op 100%NL. Brand vertrok in 2012 bij Shownieuws en zat vervolgens lange tijd betaald op de reservebank. Nu is hij weer helemaal terug: naast VT Wonen en Shownieuws, gaat hij dit najaar ook De Lijf Show presenteren. “Absoluut. Ik ben heel blij dat ik geduld heb gehad, want ik heb natuurlijk een tijdje in de luwte gezeten, al is dat alweer een paar jaar geleden.”

De lift omhoog wacht voor SBS 6. “Er hangt nu een heel lekkere vibe bij de zender, we gaan de goede kant op. Helemaal met de Champions League en nu ook nog eens de KNVB Beker en de Johan Cruijffschaal.”

Op de perspresentatie van SBS werden donderdag een hoop nieuwe titels bekendgemaakt. “Dat is fantastisch, man. Het geeft zo’n boost aan de zender. Je merkte op de presentatie ook dat iedereen straalde en er zin in heeft.”

Het nieuwe tv-seizoen staat op het punt van beginnen. De meeste ogen zijn gericht op SBS, dat dit seizoen zo maar eens de weg terug omhoog kan gaan vinden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen