Ruben Nicolai wil kinderen niet in roddelblad

Foto: BNNRuben Nicolai wil absoluut niet dat zijn kinderen terechtkomen in een roddelblad. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in Linda’s Zomerweek. Nicolai doet er alles aan om dat te voorkomen. “Ik liep laatst de Albert Heijn uit. Ik had twee tassen en twee meisjes bij me. Op een gegeven moment hoor ik allemaal geklik en dacht ik: dit geluid herken ik, wacht even. Er stond inderdaad iemand foto’s te maken. Toen zei ik: ‘Ik wil heel graag dat deze meisjes niet op de foto gaan.’ Toen zei hij: ‘Ja, ik doe gewoon mijn werk.’

Dat begreep Nicolai. “Hij vond het goed als ik nog een keer in mijn eentje de Albert Heijn uit zou komen. Dat vond ik prima. Toen ben ik met mijn tasje weer naar binnengegaan en heb ik de meisjes bij de bloemenstal gelaten. Toen heb ik overigens wel mijn buik ingehouden.”

De presentator vindt dat zijn kinderen zelf moeten beslissen of ze in de media willen of niet. “Ik vind dat zij later zelf mogen kiezen of ze wel of niet in de krant willen staan. Op dit moment probeer ik ze nog van de camera weg te houden.”

Bij Linda’s Zomerweek praatte Nicolai ook niet over zijn gezin. “Dat raakt ook andere mensen en die wil ik buiten schot houden. Zij hebben er niet voor gekozen; zij hebben dit werk niet gekozen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen