Ruben Nicolai kreeg irreële angsten na tv-ongeluk

Ruben Nicolai had na zijn tv-ongeluk in 2011 last van ‘irreële angsten’. Dat heeft hij gezegd in Linda’s Zomerweek. Nicolai werd vier jaar geleden keihard aangereden door één van de kandidaten van de BNN-show De Allerslechtste Chauffeur van Nederland. “Je krijgt irreële angsten. Ik zat in een restaurant met mijn rug tegen de muur en aan de andere kant van de muur is de rivier het IJ en toch bedacht ik tijdens het eten continu: nu knalt er een vrachtwagen door de muur dwars over mij heen.”

Toch raakte Nicolai nauwelijks gewond na het auto-ongeluk. “Ik heb – wat ze zeggen – een goede rol gemaakt. Ik rende weg omdat ik het zag aankomen en toen kwam de bumper in mijn knieholtes, ik kwam met mijn billen op de motorkap. Met mijn rug heb ik het voorruit verbrijzeld tot aan het stuur.”

Toen heb ik achterwaarts een salto gemaakt, waarna ik bewusteloos in het gras ben terechtgekomen“, aldus de presentator, die de rest van de crew compleet choqueerde. Zij wisten niet eens of Nicolai nog leefde.

Inmiddels gaat alles weer goed met Nicolai. “Het is nu over.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen