Nieuw record De Slimste Mens: 1,7 miljoen kijkers

De Slimste Mens heeft weer een nieuw record te pakken. De een na laatste aflevering van het huidige seizoen zette donderdagavond 1,667 miljoen kijkers neer op NPO 2, goed voor 26 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Quizpresentatoren Philip Freriks en Maarten van Rossem breken hun eigen kijkcijferrecord. Tot nu stond het record op de aflevering van dinsdag 6 januari, die 1,621 miljoen kijkers wist te vermaken.

In de laatste aflevering voor de finale gingen Joost de Vries, Daan Nieber en Diederik Smit de strijd met elkaar aan. Nieber heeft van de drie het bekendste gezicht; hij is elke avond te zien in Editie NL.

Editie NL is verbaasd over het succes van zijn presentator. “Jaja! Wij staan zelf ook versteld…Wat hebben wij n slimme presentator, joh! Morgen de finale“, twittert de redactie.

De finale van De Slimste Mens is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen