Rick Nieman nieuwe presentator WNL op Zondag

Rick Nieman wordt de vaste presentator van het ochtendprogramma WNL Op Zondag. Hij is de opvolger van Charles Groenhuijsen en Margreet Spijker. Dat heeft WNL-baas Bert Huisjes bevestigd in de Volkskrant. Nieman wordt een vast WNL-gezicht. “In eerste instantie alleen voor de zondagse talkshow, maar we zijn in overleg met de NPO aan het kijken of Nieman meer voor ons en de publieke omroep zou kunnen betekenen“, aldus Huisjes, die buitengewoon blij is met zijn ‘aanwinst’.

De voormalig RTL Nieuws-ster is een aansprekend boegbeeld voor WNL. “Samen met Margreet Spijker hebben we als kleine omroep toch maar mooi twee grote namen aan ons weten te binden. Dat is super.”

Groenhuijsen en Spijker deden WNL op Zondag, de opvolger van Eva Jinek op Zondag, om en om, maar gaan nu wat anders doen.

Spijker gaat zich komend seizoen vooral concentreren op een nieuw seizoen van Opiniemakers op televisie en op ons Radio 1-programma elke zaterdagmiddag. Voor Groenhuijsen zijn we bezig met een nieuw reportageprogramma.

Vanavond is Nieman te gast in de late night-talkshow van Eva Jinek.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen