Linda de Mol in gesprek met PVV-Kamerlid

Koefnoen-sterren Owen Schumacher en Paul Groot openen het nieuwe seizoen van hun programma zaterdagavond met een persiflage op Linda’s Zomerweek. Dat heeft AvroTros laten weten. In de eerste aflevering van Koefnoen ontvangt de ‘neppe’ Linda de Mol het ‘neppe’ PVV-Kamerlid Dion Graus en spraakmakend kunstenares Tinkebell in Linda’s Zomerweek. “En we zien beelden van de eerste opnames van de Rijdende Rechter bij zijn nieuwe werkgever SBS 6“, meldt de omroep.

Verder brengt Koefnoen de presentatie van de ‘acceptabele zwarte piet’. “En garnalenpelsters Roelfje en Wimpje storten zich in het festivalgeweld op de klanken van de zomerhit Drank en Drugs.”

Verder zien we komend seizoen in Koefnoen onder andere een serie terugkerende sketches over een aantal kantoormedewerkers in de wereld van de teambuildingsuitjes, geïnspireerd door observaties uit het boek De Kantoorjungle van Japke D. Bouma.

Koefnoen is zaterdag om 22.05 uur te zien op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen