Q-music-dj aangevallen door homohaters

Q-music-dj Martijn Kolkman en zijn vriend zijn in de Spaanse stad Barcelona aangevallen door homohaters. Dat heeft de radiomaker vandaag laten weten op Twitter. Kolkman en zijn partner waren vannacht aan het stappen in de Catalaanse hoofdstad, maar ze werden abrupt verstoord. “In het liberale Barcelona samen met mijn vriend bekogeld met eieren omdat we gay zijn. Waarom???? Discrimination”, aldus de presentator, die dagelijks van 10 tot 12 te horen is op Q.

Hij kan het niet geloven. “Waarom bestaan deze eikels die niet accepteren.. wie en hoe je bent! #homohaat #gayrights #gay #beproud.

Kolkman heeft een filmpje op Instagram gezet waarop te zien is hoe ze onder zitten met eieren. “Het is echt belachelijk gewoon. Welkom in het Barcelona van 2015, waar je gewoon op straat wordt aangevallen door mensen die homo’s haten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen