‘Heb je RTL 4 aanstaan? Nee? Doe dat snel!’

Foto: Leendert JansenSylvana Simons denkt dat RTL 4’s nieuwe zaterdagavondshow Dance Dance Dance zó spectaculair wordt, dat mensen elkaar gaan bellen om de ander op de tv-uitzending te wijzen. Dat vertelt de presentatrice aan Nu.nl. Dance Dance Dance begint volgende week zaterdag en is RTL 4’s meest prestigieuze project van komend najaar. “Volgens mij gaan mensen elkaar weer opbellen, net zoals vroeger. ‘Heb je RTL 4 aanstaan? Nee? Doe dat snel, want dit moet je zien!’“, vertelt ze.

Simons is één van de kandidaten in het nieuwe programma, waarin bekende Nederlanders en hun danspartners hun beste dansmoves tonen aan de kijkers thuis.

Het wordt spectaculairder dan de kijker verwacht, denkt presentator Jandino Asporaat. “Het niveau van de dansers, de decors, de beroemde videoclips en fantastische special effects maken Dance, Dance, Dance écht anders dan andere dansshows.

Daar is zijn co-presentatrice Chantal Janzen het mee eens. “Dit wordt gewoon weer ouderwets genieten voor het hele gezin op zaterdagavond.

Dance Dance Dance is vanaf volgende week zaterdag (5 september) te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen