Frank Evenblij mogelijk naar Ziggo Sport

Frank Evenblij gaat mogelijk, net als Jack van Gelder, werken voor de nieuwe gratis sportzender Ziggo Sport. Dat meldt het AD vandaag. Ziggo Sport komt voort uit Sport1 en moet nog dit jaar gratis beschikbaar komen voor alle abonnees van Ziggo. Het plan is, zo weet het AD, om Evenblij en Van Gelder samen een sportprogramma te laten presenteren op maandagavond, recht tegenover Voetbal Inside. Evenblij laat slechts weten dat hij ‘mogelijk reportages gaat maken voor Sport1’.

Een wekelijks programma met Van Gelder kan Evenblij niet bevestigen. “Het lijkt me wel heel leuk. Voorlopig heb ik het druk met programma’s voor de VARA.

Ziggo Sport gaat onder meer voetbal, Formule 1, golf, rugby en tennis uitzenden. Volgens het AD gaat Ziggo binnenkort ook meebieden op een gewild voetbalpakket met Oranje-duels. Ook NOS, RTL en SBS willen deze hebben.

Sport1 en Ziggo vallen onder hetzelfde moederbedrijf: Liberty Global.

Lees hier alle artikelen over Ziggo Sport

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen