GTST voortaan eerst op Videoland, dan op RTL 4

Familiezender RTL 4 gaat in het nieuwe tv-seizoen structureel achterlopen met de uitzendingen van Goede Tijden Slechte Tijden. Voortaan zullen nieuwe afleveringen eerst te zien zijn bij de online videodienst Videoland. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt. Videoland, de Nederlandse tegenhanger van Netflix, maakt het soapfans mogelijk om het hele seizoen door tot drie afleveringen vooruit te kijken. “De aflevering van de avond, van morgen en van overmorgen“, zo laat RTL weten.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden begint al op 30 augustus op Videoland, terwijl pas een dag later op RTL 4 te zien is hoe de zomercliffhanger afloopt.

Videoland hoopt met deze mogelijkheid meer abonnees te werven die een tientje per maand overhebben voor het platform. “Naast GTST zijn binnen het abonnement van Videoland duizenden films en series beschikbaar, soms nog voordat het op TV wordt uitgezonden zoals Divorce en Familie Kruys“, aldus RTL.

Ook Flikken Maastricht, Feuten, Desperate Housewives, Moordvrouw en nieuwe afleveringen van de serie Bluf kun je zien bij Videoland.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen