Gerard Timmer: ‘BNN-VARA heeft ontzettend veel lef’

Foto: BNNGerard Timmer vindt dat zijn omroep BNN-VARA doordrenkt is met lef. Dat ziet de kijker straks meer dan ooit terug in de programmering. Dat heeft de omroepbaas laten weten. Volgens Timmer blijkt uit alles dat zijn club zo veel lef heeft. “Wat al onze makers met elkaar verbindt is lef. Dat is het DNA van de omroep. Het vraagt om lef om met ZEMBLA de onderste steen boven te willen halen. Het vraagt om lef om Coen en Sander te vervangen op NPO 3FM“, begint hij zijn opsomming.

Hij vervolgt: “Het vraagt om lef om met 18 vloggers te experimenteren in een succesvol bestaand reisprogramma. Het vraagt om lef om live op NPO1 colleges te geven. Zomaar wat voorbeelden.”

BNN-VARA straalt in het nieuwe seizoen meer dan ooit lef uit, aldus Timmers. Er komen veel nieuwe programma’s. Van een tiendelig eerbetoon aan de arbeider in de documentaireserie De Strijd (met Gerdi Verbeet en Erik Dijkstra) tot een spectaculaire talentenjacht naar de beste urban sporter van Nederland in The Freestyle Games (met Jan Versteegh en Geraldine Kemper).

En van de nieuwe dramaseries Volgens Jacqueline, Vechtershart, Tessa en De Affaire tot het realityprogramma Sophie in de Kreukels over de wereld van botox en fillers.

En dat is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod van BNN-VARA in seizoen 2015-2016.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen