Geert Wilders tegen Tanja Jess: ‘Jess, we can!’

Geert Wilders vindt dat actrice Tanja Jess wel een heel eenvoudige oplossing voor het vluchtelingenprobleem over het hoofd ziet. “Gewoon terugsturen? Jess, we can! @tanjajess“, twittert de PVV’er vandaag. Wilders reageert op een tweet van Jess, die zich ergert aan de oproep van de politicus om de ‘asieltsunami’ te stoppen. “En waar moeten ze dan volgens u naartoe? Hup de gaskamers in? Of op de brandstapel?“, aldus de actrice, wiens vraag nu is beantwoord door Wilders.

De tweet van Jess is door PVV-stemmers met verontwaardiging ontvangen. Jan vindt haar hypocriet. “Ben jijzelf bereid om er een paar op te vangen in huis? Jij hebt er geld en ruimte voor. Of ben je hypocriet?

Jess beweert best wat vluchtelingen in huis te willen nemen. “Als dat uiteindelijk de noodzaak zou zijn zou ik dat zeker doen.

Jij niet? Gewoon de deur lekker op slot houden?  Want jij hebt lekker mazzel dat je hier geboren bent?

Tot slot laat Jess nog weten dat de suggestie van Wilders om vluchtelingen terug te sturen gelijkstaat aan het vermoorden van vluchtelingen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen