‘Burgertrutje’ Gallyon wil niet in tv-spelletjes

Gallyon van Vessem, presentatrice van Hart van Nederland, doet niet graag mee aan tv-spelletjes als Expeditie Robinson of Wie is de Mol. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. Als Van Vessem wordt gevraagd tussen beide programma’s te kiezen, antwoordt ze: “Het liefst doe ik aan geen van beide mee, maar als ik echt moet kiezen, kies ik voor Wie is de Mol. Ik ben totaal niet competitief ingesteld, hou niet van afzien en heb het gewoon niet zo op dit soort tv-spelletjes.

Van Vessem kiest vooral voor Wie is de Mol omdat het haar minder zwaar lijkt. “Laatst heb ik wel meegedaan aan een programma van de EO, waarin het de bedoeling is dat je elkaars werelden ontdekt. Ik ga daarin met een vogelaar op stap. Heel interessant. In september komt het op tv.”

In september barst ook het nieuwe tv-seizoen los en moet Hart van Nederland weer concurreren met de talkshow van Jeroen Pauw. Een leuk programma, maar Van Vessem kijkt liever naar De Wereld Draait Door.

Ik vind ze beiden kundig, maar ik hou meer van het ongebreidelde enthousiasme van Matthijs van Nieuwkerk dan dat nonchalante van Jeroen Pauw.

Tot slot laat Van Vessem nog weten liever geen seks te hebben in het bos. “Al die eikels en takjes aan m’n kont – nee, dank je. Wat dat betreft ben ik een burgertrutje.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen