De TV Kantine voorlopig niet terug op televisie

Foto: RTLDe TV Kantine keert voorlopig niet terug op de buis. Carlo Boszhard gaat zich richten op zijn nieuwe zondagshow Carlo’s TV Café en Irene Moors verlangt naar een periode zonder tv-programma. Dat heeft de presentator gezegd tegen RTL Boulevard. Boszhard stopt niet met persifleren, want in Carlo’s TV Café komen er wel typetjes voorbij en mogelijk werkt Moors zo nu en dan alsnog aan mee. “De TV Kantine zal altijd wel blijven, alleen niet dit jaar“, laat de presentator weten.

In Carlo’s TV Café wil Boszhard vooral actuele persiflages brengen. “Deze week zou ik bijvoorbeeld zo’n tv-interview van Wesley en Yolanthe bij Linda kunnen doen. Actuele scènes, dat je als kijker zegt: dat wil ik even zien.

Voor Irene Moors is er geen tv-programma meer voor handen. RTL’s tv-baas Erland Galjaard: “Ik weet dat zij het fijn vindt om even niets te moeten. Ze heeft heel lange tijd in een werkritme gezeten en wilde even een time-out. Die krijgt ze.”

Als zij aangeeft er weer klaar voor te zijn, zoeken we weer een format dat bij haar past.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen