Beau voor het eerst in zes jaar weer in RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens was donderdag voor het eerst in ruim zes jaar weer eens in de studio van RTL Boulevard, het programma dat hij samen met Albert Verlinde groot heeft gemaakt. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van Erven Dorens, die deze zomer is overgestapt van SBS naar RTL, vond het gek om weer in zijn oude studio te staan. “Het is wel een beetje kippenvel wat ik hier heb, want dat is al 6,5 jaar geleden. Het is wel echt gek om hier te staan. Er is eigenlijk niets veranderd.” 

Aan het begin van de week had Van Erven Dorens al zijn eerste RTL-presentatie sinds zijn overstap. “Er was een perspresentatie en dan is het toch gek om oude gezichten als Gordon weer te zien. Al die gezichten die ik al ken van jaren terug komen weer voorbij.

Langzamerhand wordt het weer vertrouwd. Het is echt alsof je heel lang weg bent geweest en dat je terugkomt en iedereen is er nog, alles is nog een beetje hetzelfde.

Bij de perspresentatie van RTL zei Van Erven Dorens terug te komen van een reis naar een ‘koud, guur land’, verwijzend naar SBS.

Enkele maanden geleden zei Verlinde nog dat het waarschijnlijk is dat Van Erven Dorens terugkeert als presentator van RTL Boulevard, maar dan op invalbasis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen