Barbie’s man Michael: ‘Komkommertijd bij Boulevard’

Foto: Nick van OrmondtRealityster Michael van der Plas vindt het opvallend dat RTL Boulevard onlangs een cameraploeg langs stuurde om verslag te doen van de nieuwe sticker op de voordeur van zijn huis. Dat heeft de man van Samantha ‘Barbie’ de Jong gezegd op Radio 538. ‘Respecteer a.u.b. onze PRIVACY, geen foto’s aan de deur of op het pleintje’, staat sinds kort te lezen op hun deur. “Ze hebben nu allemaal geen nieuws omdat het komkommertijd is. Normaal komen ze daar nog niet eens voor, joh.

De sticker moet niet al te serieus worden genomen, aldus Van der Plas. “Ik heb dat interview gedaan met Boulevard en gezegd: ‘Dat hebben we ook een beetje met een knipoog gedaan.’ Maar dat hebben ze er uitgelaten.

RTL Boulevard dook op het stickernieuws, vanwege een post op Facebook. “We plaatsen alles op Facebook en vonden dit gewoon even leuk om te plaatsen. We wisten van tevoren niet dat het zo’n mediahype zou worden.”

Tegenwoordig pakken ze alles van Facebook af wat we plaatsen, joh.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen