Dennis Wilt volgt Peter Timoffeef op bij RTL Weer

Geplaatst op do 06 aug 2015 om 11:21

RTL Weer heeft Dennis Wilt gekozen als opvolger van Peter Timoffeeff, die onlangs met pensioen ging. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Wilt is al een bekend gezicht op de RTL-zenders. Als externe meteoroloog maakte hij al enkele jaren op afroepbasis deel uit van het presentatieteam van RTL Weer & Verkeer. “Als gevolg van zijn indiensttreding bij RTL zal Wilt per 1 september exclusief bij de RTL-zenders te zien zijn“, legt een woordvoerder van RTL uit.

RTL Weer & Verkeer verzorgt de weer- en verkeersvoorziening op de zenders van RTL en online op Buienradar en Routeradar.

RTL Weer & Verkeer is onderdeel van de RTL Nieuwsgroep, dat tevens bestaat uit RTL Nieuws, RTL Z en Editie NL.
14 Reacties op “Dennis Wilt volgt Peter Timoffeef op bij RTL Weer”


 1. Ketjap

  Ik had liever Margot Ribberink terug gezien. Zij is na het in gebruik nemen van deze studio zonder ook maar een bericht niet meer te zien geweest. Na zo’n 20 jaar… Dennis Wilt heeft zo’n zeikerige stem

 2. Richard

  Ook ik had liever Margot terug gezien. Iemand met jarenlange ervaring. En gewoon prettig om naar luisteren. Dennis Wilt is ook prima..maar irriteer me er zo vaak aan :)

 3. Pipo Koeien

  Maakt mij niet uit wie er staat, zolang ze maar niet lijken op die vogel van de PO, Gerrit Hiemstra.
  En als ze maar mooi weer voorspellen.

 4. Anoniem

  @ Ketjap
  @ Richard

  Please, get a life!

 5. Mj(P)

  @Ketjap

  Dennis Wilt een zeikerige stem?? Neen, dan Margot Ribberink die meent dat ze het weer presenteert voor een klas met kleuters. Over het stemgeluid wat ze voort brengt zal ik het maar niet hebben.

  Dennis is een goed keuze, prettige en aangename verschijning.

  @Richard,

  Ook Dennis heeft jarenlang ervaring. Hij begon met TV-weerpresentaties op de zender Tien (voorheen Talpa), tussen 2005 en 2007. Daarna stapte hij over naar RTL4. Naast landelijke presentaties verzorgt hij ook de weersverwachtingen op diverse regionale TV-zenders.

 6. Richard

  @ Anonymous

  Bek dicht! Met je Engels.

 7. Anoniem

  @ Richard

  You’re so full of it!

 8. Mart

  @Richard

  Jij bent echt gay!!!!

 9. Richard

  Anonymous is full of dicks.

 10. Anoniem

  @ Richard

  Aan je kleur te zien, heb je iets te lang in de zon gelegen.
  Maar hoe kom je aan die dikke lippen?

 11. Annie

  @Anonymous: Jij bent een vervelend racistisch mannetje.
  Je hebt geen greintje fatsoen in je lijf, een beetje normaal reageren is toch niks mis mee. Maar zielenpoten als jij kunnen dat niet.

 12. Anoniem

  https://www.youtube.com/watch?v=1PgAqncGXE4

 13. Annie

  https://youtu.be/RWcVguB0GaY

 14. mike

  Bij NSE van Talpa deed hij het tenenkrommend slecht, maar tegenwoordig doet hij het echt best goed en soms zelfs een leuk grapje. Goede keuze!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.