Patty Brard denkt nog drie jaar mee te kunnen op tv

Patty Brard denkt dat ze nog een paar jaar mee kan in de televisiewereld. Dat vertelt de Shownieuws-ster in weekblad Vrouw. Brard is alweer 60 jaar oud. “Ik vind televisie maken nog steeds ontzettend leuk, maar ik hou er wel keihard rekening mee dat het binnenkort stopt. In Nederland zijn er maar weinig oudere presentatrices. Nu gaat het nog lekker, maar er komt natuurlijk een dag dat het is afgelopen. Ik geef mezelf nog een jaar of twee, drie en dan is het klaar“, aldus de televisiediva.

En dan heeft ze het nog lang volgehouden, zegt Brard. “Dan ben ik ook al 63, zeg…. Dat mag ik nooit zeggen van de mensen om me heen. Iedereen denkt maar dat ik nog volop meedraai.”

Als mijn vrienden me weer eens meevragen, roep ik: ‘Ik ben 60! Laat me met rust!’ ‘Welnee,’ zeggen ze dan, ‘Jij bent helemaal geen 60. En het is geen feest als jij er niet bent’. Maar ik trek het lichamelijk gewoon niet meer.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen