Matthijs van Nieuwkerk en Carice niet langer familie

Foto: RTLMatthijs van Nieuwkerk en Carice van Houten zijn niet langer familie. Zijn zoon Kees en de actrice hebben hun relatie verbroken. Dat hebben ze vandaag laten weten. Van Nieuwkerk, de invloedrijkste tv-presentator van het land, kreeg Van Houten de afgelopen jaren niet alleen veelvuldig over zijn eigen vloer, maar ook over zijn studiovloer. Dit jaar was ze al twee keer te gast in De Wereld Draait Door, waarvan één optreden veelbesproken was vanwege haar nieuwe setje tanden.

Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is“, laten de twee in een verklaring weten.

Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten zijn onderdeel van een hechte vriendengroep, die verder bestaat uit Halina Reijn, Robert de Hoog, Manuel Broekman, Geza Weisz en rappers Dio en Sef.

Reijn is om de haverklap tafeldame in De Wereld Draait Door. Het schijnt dat haar gezicht bij sommige DWDD-kijkers zelfs is ingebrand in het tv-scherm.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen