Mark van Eeuwen heeft ‘goede Amerikaanse manager’

Mark van Eeuwen, bekend van GTST, denkt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij doorbreekt in de Verenigde Staten. Dat laat hij blijken in een interview met Veronica Magazine. Van Eeuwen heeft hoge verwachtingen. “Er komen diverse projecten aan waar ik heel trots op ben en ik heb onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend bij een goede Amerikaanse manager. Dat laatste voelt alsof ik ben gepromoveerd naar de Champions League”, zo laat hij weten.

De acteur vergelijkt het met voetballen. “Ik zit weliswaar op de bank en heb nog niet gescoord, maar ik ben klaar om in te vallen en te laten zien wat ik kan.

Dit had Van Eeuwen na zijn vertrek uit GTST nooit gedacht. “Omdat ik bang was om in het bekende zwarte gat te vallen, had ik mezelf flink vol gepland. Direct na GTST leerde ik dansen in Strictly Come Dancing: daar was ik drie maanden lang heel fanatiek in.

Daarna volgden er gesprekken met castingbureaus. “En kwam ik erachter dat het lastig is om acteur te zijn in Nederland. Maar ik gaf niet op. Na een lange periode van zaaien, begint het nu allemaal te lopen en zeggen mensen tegen me: ‘Hé, wat ben je eigenlijk al ver!’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen