Gerard Joling geeft tv-carrière niet op voor wereldhit

Gerard Joling zou zijn tv-carrière bij RTL en SBS nooit opgeven voor een muzikale wereldhit. Dat vertelt de entertainer in Mikro Gids. Joling werkt in Nederland voor twee tv-zenders en dat vindt bij bijzonder genoeg. “In het najaar komt K3 Zoekt K3, er komen dus programma’s bij SBS 6 en bij RTL 4; dat is best bijzonder. Ik ben hier blij mee en trots op: dat gooi ik allemaal niet voor een wereldhit overboord. Vergeet niet, al het tv-werk houdt je als artiest letterlijk in beeld“, zo vertelt hij.

Bovendien heeft hij al genoeg wereldhits gehad. “Ik heb drie wereldhits gehad: Love is in your eyes, Bolero en Ticket to the tropics. Zoiets zal me op mijn leeftijd waarschijnlijk niet nog een keer overkomen.”

Maar als het wel zo was, zou ik de rest niet opgeven, maar mijn agenda aanpassen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen