Familiediner op vertrouwde voet verder

Geplaatst op do 16 jul 2015 om 10:48

De veel bekeken EO-show Het Familiediner met Bert van Leeuwen gaat in het nieuwe tv-seizoen op vertrouwde voet verder. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. In de nieuwe afleveringen, die op 31 augustus beginnen, probeert Van Leeuwen opnieuw ruziënde familieleden bij elkaar te brengen. “Ook de ‘sorry limousine’ staat dit seizoen weer iedere week ergens in Nederland. Voorbijgangers kunnen instappen en een persoonlijke boodschap inspreken.

Van Leeuwen werkt dit seizoen voor de derde keer samen met tv-kok Prins van den Bergh, ook bekend als ‘kinderkok’ van kookzender 24Kitchen.

In de seizoensopener van Het Familiediner lijken de verdeling van visspullen na het overlijden van vader een kloof te slaan tussen drie broers. “Als ze vanavond niet allemaal aan het Familiediner zitten, dan hebben ze me heel wat uit te leggen,” zegt oom Henk.

De nieuwe serie van Het Familiediner begint op 31 augustus. Het programma zal iedere maandag om 22.10 uur te zien zijn op NPO 1.
5 Reacties op “Familiediner op vertrouwde voet verder”


 1. Aanmehoela

  Dit programma heeft nooit echt irritatie opgeroepen. Nu moet het zeker wel gaan irriteren vanwege andere programma’s die irritatie opriepen. Neen, dit programma wordt al jaren gewaardeerd door de kijker, dus groot gelijk.

 2. jan

  oke

 3. 41

  Gaat Bert zelf in de sorry limo zitten?

 4. hoihoi

  Blijft een leuk programma

 5. Huib

  @41

  LOL. Beste grap vd dag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.