Najaarspresentatie SBS dit jaar niet op Ibiza

Na twee jaar naar Ibiza te zijn afgereisd voor het onthullen van de najaarsplannen, organiseert SBS zijn perspresentatie voor het komende tv-seizoen ’thuis’ in Amsterdam. Dat heeft de zendergroep laten weten. Twee jaar geleden reisde SBS voor het eerst af naar Ibiza in het kader van het toenmalige prestigeproject Verliefd Op Ibiza De Serie, dat genadeloos flopte. Vorig jaar werd de perspresentatie op Ibiza gecombineerd met het tv-huwelijk van zenderster Patty Brard.

De presentatie op Ibiza viel vorig jaar letterlijk in het water. Vanwege noodweer moest de presentatie worden afgelast en werd deze een dag later gehouden, op de dag van Brards huwelijk.

De overlap van de presentatie en het huwelijk leidde nog tot enige controverse onder de huwelijksgasten van Brard, waaronder Monique de Bouvrie. Zij zouden zich verwaarloosd hebben gevoeld.

Dit jaar organiseert SBS zijn presentatie medio augustus bij dierentuin Artis in Amsterdam, “de plaats waar SBS twintig jaar geleden van start ging!

SBS staat een veelbelovend tv-seizoen te wachten met onder meer de Champions League, K3 Zoekt K3, Meiden van de Herengracht, House Rules Holland en de November Premièremaand.

Lees ook:
Albert Verlinde gniffelt om ‘fiascohuwelijk’ Patty Brard (november 2014)
Patty Brard boos op Albert Verlinde en Daphne Deckers (november 2014)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen