Evert Santegoeds heeft geen hekel aan Youp

Evert Santegoeds heeft geen hekel aan Youp van ’t Hek, ondanks dat de cabaretier vaak naar hem uithaalt. Dat heeft de Privé-coryfee laten weten op Radio Veronica. Santegoeds koestert geen wrok. Sterker nog: hij volgt Van ’t Hek graag. “Wij waren heel lang buren. Dat was meer pech voor hem dan voor mij. We kwamen elkaar heel vaak tegen. Ik vind hem één van de grootste artiesten van Nederland. Zijn column op zaterdag vreet ik echt en het liefst zo vroeg mogelijk.

Een hekel aan Van ’t Hek heeft Santegoeds absoluut niet. “Ik heb geen hekel aan hem, maar hij maakt er wel een show van om het over de bladen te hebben. Ik geloof dat hij het vaker over mij heeft dan wij over hem.”

Santegoeds weet wel waar dat vandaan komt. “Hij heeft een keer een heel lange buitenechtelijke affaire gehad en die heb ik onthuld. Dat wordt in het algemeen niet in dank afgenomen.”

Een andere BN’er die geen fan van Santegoeds is, is Peter R. de Vries. Laatst onthulde Santegoeds dat De Vries en zijn vrouw na decennia niet meer samenwonen.

De Vries haalde in RTL Boulevard uit naar Privé. “Toen zei Peter dat het oud nieuws is. Dan denk ik: dat valt wel mee. Bovendien bestaat oud nieuws niet hè.

Dat zijn mensen die niet zo van de bladen houden, maar die bestaan nu eenmaal en ze kunnen er niet omheen. Peter R. de Vries is in elk geval geen vriend.

Lees ook:
Youp kan niet kiezen tussen RTL en SBS (maart 2013)
Youp: ‘Niet alleen op hoede voor Albert en Evert’ (juli 2014)
Youp wil geen collega worden van ‘roddelkont’ Evert (augustus 2014)
Youp van ‘t Hek nog steeds gelukkig bij NRC (december 2014)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen