Dagelijks programma Lauren Verster niet in trek

Foto: RTLHet nieuwe programma Lauren! en de liefde, dat deze week elke werkdag te zien is op prime time, is maandagavond met 255.000 kijkers van start gegaan op NPO 3. Daarmee zette presentatrice Lauren Verster bijna 5 procent marktaandeel neer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Verster wist geen plaats te veroveren in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. De hekkensluiter daarvan was maandag het late RTL Nieuws met 335.000 kijkers en 10 procent aandeel.

Lauren! en de liefde was het op een na meest bekeken NPO 3-programma op maandag. Alleen het Jeugdjournaal wist meer kijkers te vermaken. Daar keken 349.000 mensen naar, goed voor dik 9 procent aandeel.

In Lauren! en de liefde gaat Verster vijf dagen lang op onderzoek uit naar versies van de liefde die zij níet kent maar wel graag wil ontdekken.

Het programma is dagelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen