Boulevard-expert Peter R. nu zelf shownieuws

Foto: RTLPeter R. de Vries praat regelmatig mee over het wel en wee van bekend Nederland als deskundige in RTL Boulevard, maar is nu zelf het onderwerp van gesprek in showbzizzland. Hij en zijn vrouw gaan namelijk na decennia uit elkaar. Dat heeft Shownieuws-ster Evert Santegoeds ontdekt, meldt hij in Privé. Santegoeds vertelt bij Privé TV over het open huwelijk dat vrouwenverslinder De Vries had. “Ze lieten elkaar vrij en nu helemaal, zou je kunnen zeggen“, aldus de showkenner.

Het open huwelijk is niet de oorzaak van de breuk, weet Santegoeds. “De verklaring aan de familie, zoals onze bronnen dat verteld hebben, is dat het een kwestie is van uit elkaar gegroeid zijn.”

Een open huwelijk werkte voor hen het best, vertelt hij. “Ze zijn twintig jaar samen geweest en hebben daarin de voor hun ideale huwelijksformule bedacht en uitgevoerd. Ze lieten elkaar vrij.”

De Vries heeft onder meer aangepapt met een jongedame die bij RTL Boulevard werkt. “De affaires van Peter waren in Hilversum veelbesproken en algemeen bekend.

Hij heeft onder andere een medewerkster van RTL Boulevard leren kennen achter de schermen: Leonie Kragt. Maar ook Susan Smit was een bekende vriendin van Peter R. de Vries.”

Het is niet duidelijk wanneer De Vries weer aanschuift in RTL Boulevard. Hij zat er maandag voor het laatst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen