Wendy van Dijk heeft medelijden met Jan Roos

Foto: Mike van den ToornWendy van Dijk is nog niet vergeten wat PowNed-verslaggever Jan Roos haar geflikt heeft. Dat heeft ze laten blijken in de ochtendshow van 100% NL. Roos beweerde dat Van Dijk vreemd is gegaan met Thijs Römer, maar dat ontkent ze. Op het dilemma ‘Jan Roos op z’n muil slaan zonder gestraft te worden of echt een slippertje maken met Thijs Römer zonder dat iemand er achter komt’, antwoordt Van Dijk: “Natuurlijk Roos op z’n muil slaan. Dat is voor de hand liggend.

Toch was Van Dijk niet woest op Roos, beweert ze. “Ik was niet kwaad op hem. Het staat zo ver van mijn bed. Ik vind het vooral heel zielig dat iemand dit soort uitspraken nodig vindt en er niet over nadenkt.

Dit soort beweringen brengen wat teweeg, aldus Van Dijk. “Er zijn kinderen in het spel, grote kinderen ook. Ik vind het eigenlijk heel sneu. Ik heb eerder medelijden dan dat ik er boos van word.

Roos komt uit het GeenStijl-milieu. “Zij zouden natuurlijk niet GeenStijl heten als ze positief nieuws brengen. Het is hun ding, dat is niet anders. Dat vinden zij leuk.

Lees ook:
Erland Galjaard vindt Jan Roos niveauloos (25 maart)
Wendy van Dijk: ‘Wat bezielt Jan Roos?’ (20 maart)

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen