Erland Galjaard vindt Jan Roos niveauloos

Foto: EenVandaagRTL-baas Erland Galjaard heeft net als zijn vrouw Wendy van Dijk geen goed woord over voor PowNed-reporter Jan Roos. Dat geeft de programmabaas aan in weekblad Story. Roos beweert dat Van Dijk vreemdging met haar Moordvrouw-collega Thijs Römer. “Het liefst maak ik er helemaal geen woorden aan vuil, want iedereen kan wel van alles roepen. Het is ook te veel eer voor die Jan Roos, van wiens bestaan ik tot voor kort niet eens op de hoogte was“, aldus Galjaard in een reactie.

De RTL-baas vindt dat Roos te ver is gegaan. “Ik vind het van geen niveau; dit soort dingen zeg je niet. Er zijn ook kinderen in het spel, dat vergeet hij even. Het was ook nergens op gebaseerd, echt onzin. Zó onzinnig dat ik het haar niet eens heb gevraagd!

Galjaard wil zich op het positieve richten. “Veel belangrijker vind ik dat Wendy en ik heel erg gelukkig zijn. En Thijs is een heel dierbare vriend; onze kinderen spelen zelfs met elkaar.”

Van Dijk haalde vorige week al uit naar Jan Roos. “Ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt.

Mijn innercircle is het belangrijkste voor me, de wereld er omheen niet. Die is zó verhard.

Jan Roos is vooral bekend van zijn verslaggeving vanuit Den Haag, waar hij voor PowNed politici aan de tand voelt.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen