Frisdrankmerk Holy Soda breekt met Arie Boomsma (u)

Fabrikant Vrumona heeft de Holy Soda-reclame met Arie Boomsma per direct van de buis gehaald. “Holy Soda streeft naar 100% Goodness en verwacht dit ook van Arie Boomsma“, meldt de frisdrankmaker in een verklaring. Holy Soda wil ook in een reactie aan het AD niet te veel kwijt. “Er is iets voorgevallen. Het betreft een vervelende kwestie waardoor de positieve uitstraling van het merk ter discussie is komen te staan. We zoeken naar een oplossing“, aldus een woordvoerster.

Er zou sprake zijn van spoedoverleg tussen de Vrumona-directie en Boomsma. Het management van de tv-presentator wil niet reageren en ook op zijn Twitter-pagina is het stil.

Overigens zijn er bij de Stichting Reclame Code veel klachten binnengekomen over de spot, omdat religieuze mensen zich storen aan de slotscène waarin Boomsma op het water staat.

Update 15.28 uur – Het gaat waarschijnlijk om een publiciteitsstunt. Er is een filmpje opgedoken waarin Boomsma zou worden betrapt op het stelen van spullen uit een hotel. Hier lijkt Holy Soda naar te verwijzen, maar het filmpje is overduidelijk nep.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen