MAX-talent Pauline vindt Geheugentrainer ‘fantástisch’

Pauline Spiering vindt de presentatie van MAX Geheugentrainer ‘fantástisch’. Dat vertelt ze in weekblad Party. Spiering is aangenomen om een deel van de afleveringen over te nemen van Jan Slagter. “Dit is echt mijn begin op televisie. Ik heb wel eens wat achter de schermen gedaan, maar nooit ervoor. De kans bij MAX heb ik met beide handen gegrepen. Ik vind het niet ‘een beetje leuk’ ofzo, ik vind het fantástisch. Dit is wat ik wil“, geeft het jonge talent van MAX aan.

Het is niet iets waar Spiering al jaren op aast. “Het was tot nu toe helemaal niet zo dat het me per se leuk leuk om op tv te komen. Maar nu ik dit eenmaal doe, vind ik het echt te gek.”

Nu ze toch in de tv-wereld beland is, wil Spiering carrière maken. “Ik hoop dan ook dat ik binnen Omroep MAX de ruimte krijg om mijn ambities uit te bouwen. Ik zou graag meer willen doen voor deze omroep.”

Spiering vindt het het niet een beetje gek van om als jonge dame bij een seniorenomroep te werken. “Ik ben wel een beetje een oude mensen-mens. Oudere mensen vind ik vaak interessant omdat ze veel te vertellen hebben.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen