Dennis Storm strijdt tegen verjonging 3 Op Reis

Dennis Storm hoopt dat de NPO niet gaat proberen om het succesvolle reisprogramma 3 Op Reis ‘meer NPO 3’ te maken, oftewel jonger. Dat vertelt hij in een interview met de Volkskrant. Storm hoopt niet dat het vertrek van Floortje Dessing een kantelpunt is. “Waar ik vooral op hoop, is dat de NPO dit moment niet aangrijpt om het programma jonger of anders te maken. Daar waak ik voor. Je hoort wel eens geluiden“, aldus de presentator, die onder meer vreest voor vloggers.

De spin-off 3 Op Reis Backpack moest tientallen ‘vloggers’ een plekje geven in het programma, maar daar zit Storm niet op te wachten. “Wanneer de NPO denkt dat reisprogrammaatje op 3 wel even te verjongen met een leuke social-mediatoevoeging, ben ik eerste die de strijd aangaat.”

Je moet gewoon een goed programma maken zonder fratsen, vindt Storm. “Internet, HBO, Netflix en YouTube winnen steeds meer terrein. Er zijn bazen die dat denken op te lossen door alles crossmediaal te maken. Verwijzen naar een website waar je nú een prijs kunt winnen of kijkers vragen zelf filmpjes te maken, dat soort gelul.”

Volgens mij moet je de concurrentie aangaan door nog betere televisie te maken. Geef kijkers een reden om op het puntje van hun stoel te zitten. Zorg dat ze zo geconcentreerd kijken dat ze geen tijd of zin hebben hun laptop erbij te pakken.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen