Tineke Schouten wil liever niet meer op RTL of SBS

Foto: SBSTineke Schouten is op zoek naar een omroep die haar cabaretshows wil uitzenden. Dat vertelt ze in een interview met weekblad Privé. Schouten voert momenteel gesprekken. “Op dit ogenblik heb ik geen vaste zender waarbij mijn shows worden uitgezonden. Ik was bij RTL en SBS, maar misschien heb ik liever wel een publieke zender. Ik ben in onderhandeling met een aantal zendgemachtigden, maar de ‘witte rook’ is wat dat betreft nog niet uit de schoorsteen.”

Haar laatste show is niet te zien geweest op televisie. “Vandaar dat ik nu ook mijn vorige show Moet niet gekker worden op dvd heb uitgegeven. Dan kunnen de fans thuis toch weer even genieten.

En ze doet veel op social media. “Ik zet bijvoorbeeld dagelijks een nieuw gek filmpje van bijvoorbeeld Bep Lachebek op mijn eigen YouTube-kanaal. Internet is ontzettend belangrijk, ook in mijn vakgebied.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen