Kritiek op ‘kinderlijk toontje’ doet Anniko niets

Anniko van Santen trekt zich niets aan van de kritiek op het ‘kinderlijke toontje’ dat zij volgens sommige kijkers aanslaat in Opsporing Verzocht. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Kritiek zal er altijd zijn, meent Van Santen. “Dan ben ik weer te vrolijk, dan weer te boos. Iedereen vindt wel iets. Natuurlijk sla ik de plank wel eens mis. Ik vond het ook heel moeilijk om de juiste toon onder de knie te krijgen“, vertelt ze, waarna ze de schouders ophaalt. “Ik hoop dat ik goed genoeg ben in mijn werk.

Inmiddels is ze al tien jaar het gezicht van Opsporing Verzocht. “Echt, al 10 jaar?! Ik weet nog hoe de buitenwereld aan me moest wennen. ‘Als ik jou zie, moet ik gelijk aan cavia’s denken,’ riepen ze.

Ze refereert naar de tijd dat ze kinder- en dierenprogramma’s maakte. “Ik zag laatst die tv-actie voor orang-oetans bij NPO Zapp en dacht meteen: getverderrie dat had ik ook willen doen!

Voor mijn gevoel heb ik nog steeds geen afscheid genomen van kindertelevisie. Als ze me weer vragen, zal ik daar héél serieus over nadenken.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen