Hart mikt op hoge kijkcijfers met nieuwe crimespecial

Hart van Nederland, het meest bekeken programma van SBS 6, komt vanavond laat opnieuw met een crimespecial. Dit keer gaat het over de klopjacht op de Nederlandse Bonnie & Clyde: Antonio van der P. en Enise B. Dat heeft de zender laten weten. Hart van Nederland borduurt met deze special, die direct na het veel bekeken nieuwsprogramma van start gaat, voort op de goed bekeken reeks aan ‘kwaliteitsspecials’ over onderwerpen die leven onder de Nederlandse bevolking.

De eerdere specials ‘De dubbele moord in Amsterdam Noord’, ‘De wens van Bjorn’, ‘De zoektocht naar Ruben en Julian’ en ‘Lottes leven’, scoorden op de late avond gemiddeld 711.000 kijkers en een stevig marktaandeel van 14,4 procent binnen de SBS6-doelgroep (20 tot 54-jarigen).

Vanavond is het de beurt aan Hart van Nederland Special: De jacht op de Nederlandse Bonnie & Clyde. De documentaire geeft een unieke inkijk in het werk van een team van 150 mensen van politie en justitie rondom de zenuwslopende klopjacht op het stel.

Niets leek Antonio van der P. en Enise B. begin vorig jaar tegen te houden tijdens hun criminele strooptocht. Het duo, dat al snel de ‘Nederlandse Bonnie & Clyde’ genoemd werd, ontvoerde toevallige passanten en gijzelde mensen in hun eigen woning

De uitzending begint om 22.50 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen