Nieuwe bezetting voor Dit Was Het Nieuws

De satirische RTL 4-show Dit Was Het Nieuws met Harm Edens gaat door met twee nieuwe teamcaptains. Voortaan zijn cabaretiers Martijn Koning en Daniël Arends te zien aan zijn zijde. Dat heeft een woordvoerder van het programma vandaag bekendgemaakt. Koning en Arends treden in de voetsporen van Raoul Heertje en Thomas Acda, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Gespreksleider Edens blijft, net als de twee eindredacteuren, gewoon aan het programma verbonden.

Koning maakt al jaren onderdeel uit van de Comedytrain. Ook was hij te zien in de NPO 1-show Cojones. Hij deed mee om bekender te worden. “Ik wil graag doen wat ik wil. En als je bekend bent, is de kans groter dat je kunt doen wat je wilt.”

Televisie heeft een enorm effect. Ik zat één keer bij Pauw & Witteman en mijn tournee was meteen uitverkocht”, zei hij eerder.

Arends is ook al meer dan tien jaar lid van de Comedytrain. Hij speelde onder meer in de bioscoopfilm Bro’s before ho’s.

Dit Was Het Nieuws begint in het najaar weer op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen