Georgina Verbaan uit kritiek op Nu.nl

Foto: TROSGeorgina Verbaan vindt dat Nu.nl, de grootste nieuwssite van het land, te makkelijk interviews overneemt uit showbladen. Dat geeft ze aan op Twitter. Nu.nl heeft vanochtend een artikel gepubliceerd met de titel ‘Georgina Verbaan gelooft weer in de liefde’, waarin uitspraken staan die Verbaan in weekblad Story gedaan zou hebben. Daar ergert de actrice zich aan. “Morning Nu.nl. Vraagje: waarom nemen jullie op jullie site ‘nieuws’ op uit roddelbladen?“, vraagt ze aan de redactie van de site.

Verbaan zet de redactie van Nu.nl neer als naïef. “Denken jullie dat de gesprekken die daarin staan echt hebben plaatsgevonden? Want als dat zo is heb ik écht nieuws voor jullie.

Verbaan vertelt in het interview met Story dat ze weer open staat voor een nieuwe man in haar leven. “Ik geloof er weer in! Ik denk dat ik de komende tijd gewoon beter uit mijn ogen moet kijken.

Ze heeft recent een korte romance gehad, waardoor ze weer gelooft in de liefde. “Opeens had ik weer vlinders in mijn buik. Het heeft alleen niet lang geduurd, maar ik bewaar er wel heel goede herinneringen aan.

Deze week staat Verbaan op de voorpagina van Story met de kop: ‘Georgina bekent: ‘Ik wil trouwen’’.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen