Dean Saunders zoent Albert Verlinde in RTL Boulevard

Dean Saunders was maandagavond live in de uitzending van RTL Boulevard om zijn excuses aan te bieden aan Albert Verlinde. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Saunders, die Verlinde heeft bedreigd, gaf de tv-ster zelfs een zoen. “Ik had dat niet mogen zeggen. Klappen is nooit goed. Als ik jou tegenkom in een donker steegje, Albert, dan hoop ik vooral dat je met mij niks doet. Maar ik zal zeker geen klappen geven. Ik kom hier om mijn hand en oprechte excuses aan te bieden“, zegt hij.

Er was wel een ‘maar’. “Ik hoop ook dat je voortaan niet onze hele familie erbij betrekt. Ik vind het heel jammer. Mijn moeder huilt.

Saunders bedreigde Verlinde, omdat de showkenner zijn familie de Tokkies van Hoorn noemt. “Ik heb het heel erg druk de laatste tijd. Ik was echt heel emotioneel en mijn moeder was de hele avond aan het huilen.

Zijn moeder heeft het zwaar. “‘Waarom noemt die meneer Verlinde ons nou altijd Tokkies? Waarom als Ben iets doet, worden Dean en Jamie er ook bij betrokken? Waarom doet hij dat toch elke keer’, zegt ze. Mijn ouders hebben nog nooit iets verkeerd gedaan.”

De Saunders-familie is in het nieuws, omdat Ben Saunders een verkeersregelaar heeft mishandeld. Ben nodigde Verlinde uit op de koffie, maar krabbelde later terug. “Ik weet dat Ben dat gezegd heeft. Hij liegt dan. Ben wil liever bij jullie aan de desk komen, waar niks geknipt en geplakt kan worden. Face to face een discussie aangaan.”

Volgens Saunders vertrouwt zijn familie RTL Boulevard niet. “We hebben vijf jaar ervaring met jullie en er worden vaak dingen verdraaid“, zegt hij. “Ik sta hier ook te trillen. Dat mag je gerust weten.

Saunders opperde nog een idee om zijn familie komende zomer te laten filmen door een tv-ploeg. “Er zijn meer positieve dingen dan negatieve.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen