Wendy had zichtproblemen tijdens Voice Kids-finale

Wendy van Dijk kon niet helemaal goed zien tijdens de grote finale van de RTL 4-show The Voice Kids. Dat vertelt de presentatrice op haar website. Op de dag van de finale raakte Van Dijk haar rechterlens kwijt. “De hele dag is iedereen er bloednerveus van geworden, dan zag ik weer dubbel, dan weer niet scherp, dan weer té scherp, want op een gegeven moment had ik wel een extra linkerlens gevonden en die in mijn rechteroog gestopt“, legt de RTL 4-ster uit.

Links heeft Van Dijk echter -1,25, terwijl haar rechteroog slechts -0,75 nodig heeft. “Dus ik werd in mijn hoofd na een tijdje wel een beetje gekkig. Het was, met die autocue en zo, allemaal behoorlijk ‘op hoop van zegen’ en superonhandig.”

Uiteindelijk heeft Van Dijk het gered. “Niemand heeft het thuis gemerkt, maar ik ga nu wel mijn ogen laseren. Lieve mensen, het is natuurlijk wel mijn werk en dan kan dit natuurlijk helemaal niet.”

Ik ben helemaal klaar met die lenzen, dit was het toppunt. De hartelijke groeten met ze en jongens van de laserfabriek: ik kom eraan!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen