Viktor Brand onverwacht uit startblokken

Foto: NCRVViktor Brand hoopt vanavond zo veel mogelijk huiskamers binnen te dringen met zijn nieuwe tv-programma Schoon Genoeg op SBS 6. De tv-show over sloddervossen gaat om half negen in première. Dat heeft het tv-station laten weten. Brand heeft het niet gemakkelijk. Niet alleen staat hij tegenover de veel bekeken programma’s Radar met Antoinette Hertsenberg op NPO 1 en The Blacklist op RTL 4, ook staat zijn programma in geen enkele tv-gids aangekondigd.

Eigenlijk zou SBS 6 vanavond de finale van De Nationale Tweelingtest uitzenden en dat staat dan ook aangegeven in de tv-gidsen. Dat programma was echter een stuk minder succesvol dan verwacht, waardoor de finale een week werd vervroegd. Er keken 518.000 mensen.

Schoon Genoeg zou in eerste instantie pas volgende week maandag beginnen, maar Brand moet nu al aan de slag om SBS 6 aan meer kijkers te helpen op maandagavond prime time.

In zijn tv-show koppelt Brand obsessieve schoonmakers aan mensen die al jaren geen poetsdoek meer aangeraakt hebben. “Dit is het meest interessante programma dat ik ooit heb gemaakt”, aldus de presentator.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen