SBS 6 sluit toekomstige samenwerking Beau niet uit

SBS 6 sluit niet uit dat de tv-zender in de toekomst op projectbasis met Beau van Erven Dorens gaat samenwerken. Dat zegt zenderbaas René Oosterman in een reactie. Van Erven Dorens en SBS 6 besloten vanmiddag om in de zomer uit elkaar gaan. “Beau heeft de afgelopen jaren met veel passie en vakmanschap zijn programma’s gepresenteerd waar wij hem voor bedanken. Wij sluiten mogelijke samenwerkingen in de toekomst zeker niet uit en wensen Beau veel succes toe”, aldus Oosterman.

Het exclusieve contract tussen Van Erven Dorens en SBS wordt niet verlengd. “Beau zal niet meer vast onder contract staan bij SBS en krijgt hierdoor ook de mogelijkheid om met andere partijen in zee te gaan“, aldus SBS.

De presentator onthulde vanmiddag op Radio 538 zich nooit echt thuis te hebben gevoeld bij SBS 6. In een officiële verklaring zegt hij: “Ik heb met veel plezier voor SBS programma’s gemaakt en wens de zender het beste. Ik zal de mensen met wie ik heb gewerkt missen, maar verheug me ook op een nieuw avontuur.

Het is niet bekend waar Van Erven Dorens na de zomer aan de slag gaat. Er zijn in Nederland maar twee andere grote tv-zendergroepen: de NPO en RTL.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen