Sanne Langelaar wil Nederlandse versie Girls

Sanne Langelaar, die momenteel te zien is in de slecht bekeken Net5-serie Dagboek van een Callgirl, zou het leuk vinden om in een Nederlandse versie van de Amerikaanse serie Girls te spelen. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Langelaar mist zo’n serie op de Nederlandse tv. “Ik mis een Hollandse versie van Girls. Een intelligente serie rond vrouwen die niet zitten met hun imperfectie. Een serie waarin niet, op z’n Hollands, alles helemaal wordt uitgelegd, met alleen afgeronde personages.

De actrice zou een Nederlandse Girls graag op haar cv zetten. “Daar zou ik inderdaad graag in willen spelen. Het maakt me niet eens zoveel uit welk karakter.

Een hekel heeft ze aan ‘scripted reality’-programma’s, zoals Achter Gesloten Deuren. “Als acteur kan ik heel slecht tegen al die scripted reality! Zo goedkoop, ook om te maken”, vindt ze. “We zitten er met z’n allen nog naar te kijken ook.

Gevraagd naar haar tv-favorieten, antwoordt Langelaar: “House of cards, Masters of sex en Homeland. Verder hou ik van De wereld draait door en mijn ’guilty pleasure’ is Say yes to the dress.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen