RTL 4 voegt geflopt The Finder toe aan crime-maandag

RTL 4 voegt eindelijk weer eens een nieuwe serie toe aan zijn crime-maandag. Medio juni begint de familiezender met The Finder, een spin-off van Bones. Dat heeft het station laten weten. The Finder begon ruim drie jaar geleden op het Amerikaanse tv-netwerk FOX, maar werd na dertien afleveringen van de buis gehaald vanwege lage kijkcijfers. Er is nooit een tweede seizoen gekomen van de serie over de excentrieke oorlogsveteraan Walter Sherman, een rol van Geoff Stults.

Walter Sherman heeft een hersenbeschadiging opgelopen bij een IED-explosie in Irak. Hij staat bekend om zijn ongewone, intuïtieve talent om mensen op te sporen. Hij ziet verbanden tussen gebeurtenissen, voorwerpen en mensen die anderen missen.

Omdat hij zijn functie niet kan voortzetten, wordt Walter ingehuurd door overheidsinstanties en belandt hij al snel in de zoektocht van zijn leven. De serie The Finder volgt hem tijdens die zoektocht.

The Finder begint op maandag 15 juni om 21.30 uur op RTL 4, direct na Crime Scene Investigation, waarvan RTL 4 vanaf 8 juni het vijftiende seizoen hervat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen