Rob Geus vindt montage RTL 4 ‘bijna beschamend’

Foto: RTLRob Geus vindt het ‘bijna beschamend’ hoe RTL 4 hem neer heeft gezet in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Vooral over de montage van het eindgesprek, waarin Geus de vriendin van Peter Jan Rens een ‘vals wijf’ noemde, is hij verbolgen. “We hebben een uur aan tafel gezeten en er is een hele discussie ontstaan. Ik kan je zeggen dat deze reactie van mij een reactie is op een andere reactie die de kijker niet heeft gezien.”

Geus is ‘ontzettend teleurgesteld’. “Die quote van mij, die sneer die ik uitdeel, waar ik nog steeds oprecht mijn excuus voor wil aanbieden, is misplaatst.

Wel betreurt Geus dat hij de vriendin van Peter Jan Rens bleef aanvallen op haar overgewicht. “Ik neem dat bij deze ook terug. Ik had één keer mogen zeggen dat ik me zorgen maak, maar ik had het niet drie keer hoeven te melden. Daar heeft ze gelijk in en dat heeft ze ook aangegeven in het programma.”

Geus deed dat wel ‘met de beste bedoelingen’. “Omdat ik me oprecht zorgen maak over haar conditie. Daar ben ik te ver in gegaan. Dat had ik niet moeten doen.

Het is echter wel héél erg achter elkaar geknipt, vindt hij. “Virginia en ik hebben ook leuke dagen gehad. Het programma geeft een heel ander beeld. We zijn twee uitersten, maar hebben ook gelachen en van elkaar geleerd.”

Virginia is een topmeid, ik heb het leuk met haar gehad en heb haar hoog zitten.”

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS is een productie van Zodiak Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen