Edsilia vindt mierzoete tv welkome afwisseling

Foto: RTLEdsilia Rombley is niet bang dat de nieuwe Jochem van Gelder-show We Are Family, waarin zij fungeert als jurylid, door de kijkers van SBS 6 als té zoet zal worden ervaren. Dat vertelt de zangeres vandaag in De Telegraaf. We Are Family moet vooral scoren met de ‘schattige’ acts van jonge kinderen. Dat kan doorslaan in een mierzoete show. “Dat heb ik me eerlijk gezegd ook wel even afgevraagd. Aan de andere kant: er gebeuren zoveel heftige dingen om ons heen“, aldus Rombley.

Dat maakt een mierzoet programma juist een welkome afwisseling, vindt ze. “En wees eerlijk, zoveel leuks is er niet meer op televisie. Dit kan weleens de perfecte tijd zijn voor zoiets onschuldigs, positiefs en puurs.

Met Euvgenia Parakhina en Hans Klok aan haar zijde, zal Rombley als jurylid niet al te kritische commentaren geven. “Het gaat om kinderen van tussen de twee en twaalf jaar. Die ga ik echt niet met een zwaaiend vingertje vertellen: je moet meer dit, je moet meer dat”, legt ze uit.

Rombley heeft genoten van de opnames. “De opnamen waren voor mij als mama een aaneenschakeling van smeltende momenten.

We Are Family begint zaterdag om 20.00 uur op SBS 6. RTL 4 begint volgende week vrijdag met het soortgelijke Superkids. Dat wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen